Lennox firmup collagen drink

Assalamualaikum,

Kali ni ds nak cite sikit pasal produk Lennox. Apa ke bendanya lennox ni….???  Minuman kolagen untuk  kulit, kepada sape2 yang inginkan kulit sihat dan cantik boleh la try produk ni.

lennox firmup collagen drinkApa yang menariknya yang ds nak kongsikan kat sini… Ds pun penggunanya jugak…haha…. dan ds ada terbaca artikel…. “Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) telah menjalankan analisis dan keputusan analisis mendapati Lennox Firm-Up Collagen Drink dari nombor batch F1104001 yang dibotolkan untuk Leton Products (M) Sdn. Bhd. telah tercemar dengan DEHP”. Apa benda DEHP tu…???

Diethylhexyl phthalate (DEHP), bahan tambahan karsinogenik (penyebab kanser) plastik!    Hah !!! cuak jugak ds, ds pun terus call KKM minta penjelasan… fuhhh…. legaaaa… hanya batch F1104001 sahaja yang tercemar kerana kebetulan menggunakan sirap yang mengandungi DEHP. DIINGATKAN HANYA batch F1104001 sahaja. Keluaran yang lain dijamin selamat. Alhamdulillah.

So jangan lah ragu-ragu lagi… Harga ikut masing2 kedai larr, kat Guardian 1 big tubs RM145, kat internet ni… kalau anda rajin meronda2 blog… boleh dapat dalam harga RM119.90 dan RM90 pun ada…

Dalam 1 botol besar tu ada 50ml X 24 botol kecil collagen drink beserta 24 peket whitening essence… rasa pun sedap

Berkesan sangat ke ???  Kerana dirimu begitu berharga :)

7 thoughts on “Lennox firmup collagen drink

  1. I really appreciate this post. I have been looking all over for this! Thank goodness I found it on Bing. You’ve made my day! Thx again

  2. salam syrfh…kak ani berterima kaseh banyk2, kerana memberikan resepi kek lapis asam manis,..mmg best sangat..

  3. salam syrfh…kak ani berterima kaseh banyk2, kerana memberikan resepi kek lapis asam manis,..mmg best sangat..

  4. Aw, this was a very nice post. In thought I want to put in writing like this moreover – taking time and actual effort to make a very good article… but what can I say… I procrastinate alot and under no circumstances seem to get something done.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Help

WordPress theme: Kippis 1.13